Румелия и Музея на розата благотворително за Зара

В събота 22 юни в Музея на етеричните масла в Казанлък, художничката Румелия Гочева откри поредната си изложба и първа в открития миналата година Музей на етеричните масла. В изложбата са включени картини с рози, като е използвана различна техника на рисуване – пластика и акварел, акварелни моливи, графика,рисуване върху коприна и стъклописи, има и рисувани чаши.Това е и първа изява на Румелия, в която има и благотворителна кауза ” Помощ за Зара “, жена от с.Ясеново,която е с четвърта степен на бъбречна недостатъчност и е през ден на хемодиализа, средствата са необходими, за да се извърши трансплантация. Зара има дъщеря на 13г. която отглежда сама.

Благотворителна кауза се състои в това, ако се купят оригинали,част от цената на картината е за Зара, могат да се поръчат принтове с различни размери, като се заплаща само изработката, а върху тази сума клиента каквото остави е за Зара, има и кутия за дарения и дарителски сметки. Всеки посетител сам избира как да помогне, за да излезе Зара от трудната ситуация, да си върне нормалния начин на живот, да се радва на дъщеря си и да се усмихва.

Нека повече хора, намерят добротата в сърцето си и да помогнат. Благодарност на собствениците на Музея и на момичетата Ива, Роси и Гери, които помогнаха при нареждането и организацията.