Vox pópuli vox Déi – за болницата, изборите и още нещо

21/02/2019 10:18

БСП-съветниците: Спешно да решим проблемите в казанлъшката болница днес, утре ще бъде късно

 

30 минути по късно

 

Георги Михов Нещо не е достатъчно да се направи , трябва ВСИЧКО !

  • Stefan Draganov Георги Михов тая скорост ти стопи умствените възможности не мислиш !

      – Дея Мишева Георги Михов Искам да видя точно ти как и с какво може да помогнеш на болницата ??? Мога да помогна – като за начало може да превъзпиташ част от персонала, да вземат да отключат тия врати че човек се чувства като в Раднево…. това болница ли е или затвор в крайна сметка ?

Пенко Димитров Къде бяхте досега?

Stefan Draganov Смешни сте !

Niky Zlatev НяКОЙ май има мераци за терена източно от болницата!

Stefan Draganov Лозунги, популизъм, избори …. А едни 800 000 лева отпуснати от правителството за болницата защо липсват в статията или щото са отпуснати от ГЕРБ премиер ? Що се правите на луди не разбирам …

Иван Драганов Чиста проба червен популизъм!Те не се правят на луди,а са!

Николай Факиров Бюджет 2019 на община Казанлък беше приет на 04.02.2019г..

В предложенията по бюджета на БСП НЯМАШЕ искане за подпомагане и финансиране на болницата .

Имаше предложение за финансово подпомагане и се прие, но предложението дойде от ПП ГЕРБ!!!

Ще се осигурят не по-малко от 1 000 000 лв.!!

Нека всеки сам си направи изводите ,кой наистина е загрижен за нашата болница .

Мария Цонева Освен това, проблемите на болницата не са от вчера. И по тях се работи не от вчера. Провеждани са много срещи от кмета с институции, за решаване на проблемите на Общ. болница.

Ivanov Peter Много хубаво е че Правителството ще помогне с тази сума също и че Общината ще помогна ,но със тези продажби до кога голяма част от хубавите терени и имоти се продадоха !ако не се реши друг вариант за напред какво ще се прави като свършат имотите !това е проблема.

Ivan Katanov Общинската болница в Казанлък винаги е била приоритет за местната власт и това се доказва с действията и усилията положени последните 7-8 години!Виждаме желание да се помогне на болницата и в бюджет 2019!Някой трябва да плати! Аз питам защо гражданите на общината трябва да платят сметката както БСП предлага?

          – Ivanov Peter Ivan Katanov със продажба на имоти не е ли същото ! само че лошото е че и те свършват и трябва и друг вариант да се мисли

Вилимир Великов Мисля, че е време да се закрие общинската болница, щом е недофинансирана! Та нали парите за нейната издръжка се вземат от данъците на всички жители на общината,. Стара Загора е на 25 километра. Защо да харчиш излишни средства щом и без това парите не стигат.Ivan Katanov БСП-Казанлък предлага гражданите на общината да платят чужда сметка!Колко удобно!???Задълженията на казанлъшката болница се влачат от времето на погрешните леви управления и се редуцират с годините.За инфо в болницата се лекуват не само граждани на община Казанлък а и на други общини!

П. Христова Става ми смешно когато някой каже че дадена партия дала х сума пари ! от джоба ли си ги извади тази партия или от личните спестявания ! това са пари събрани от данъците ни едни 800000 лв ако са проблем за една държава ?? и няма как да не помагат на закъсалите болници защото ако ги затворят са пътници тези които са на власт!

 

21/02/2019 13:43

Николай Златанов

Колеги от БСП, смешно и жалко е защото:

– С Бюджет 2019 г., Община Казанлък с 2 имота, осигури постъпления за болницата, не по-малко от 600 хиляди лева,

– Премиера Борисов, отпусна на болницата около 800 хиляди лева,

– В приетия на 04.02.2019 г. Бюджет, Групата на БСП не е предложила, каквато и да била парична помощ за болницата.

Риторичен въпрос: Ако “утре ще бъде късно”, къде бяхте вчера?!

 

 

Borisova Boqna Сетиха се и те след като правителството и общината осигуриха средствата да спасят болницата. Да не омаловажаваме факта, че управлението на болницата е под всякаква критика! Търговско дружество с 2 милиона дългове! Това показва само липса на компетентност. До кога кмета ще я носи на гърба си тази Маналова? Нейните сметки са пълни, защото на болницата са празни!

    -Desislava Petkova Borisova Boqna това си е чиста форма КЛЕВЕТА!

     -Desislava Petkova И да питам защо толкова ви е страх от д-р Манолова?Да не би тяе да е следващия кандидат за кмет?Ако е така ще ревете

Николай Златанов На 14.02.2019 г. общински съвет Казанлък прие Бюджета на общината. От Групта на БСП нямаше и намек, че се интересуват от съдбата на болницата- никакво предложение в този смисъл. Междувременно за 2 седмици общината реши да предостави 2 имота за не по-молко от 600 000 лева, а Министър-председателя Борисов осигури сумата от 800 000 лева. Нека читателите Ви сами да преценят, кой наистина се интересува от болницата и кой търси начин да се хареса на избирателите си. /Ако не сте забравили, силата на БСП е в думите, а не в делата

Manoil Manev Дааа и всичко това иде да рече че ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ НА БСП сега НЯМА КАКВО ДА СПАСЯВАТ защото то май е спасено от общината и от правителството! Ех избори, избори колкото по-близко толкова повече хаотични движения в посока на PR от страна на БСП ще гледаме и слушаме!