Да подкрепим Кмета на Казанлък Галина Стоянова за “Кмет на годината” 2020

Днес започва осмото поредно издание на конкурса „Кмет на годината” 2020. Уникалната инициатива е на портала на българските общини Kmeta.bg. Чрез онлайн допитване гражданите на Република България оценяват работата на кметовете и екипите им в различните категории като по този начин засилват конкуренцията между тях и обмяната на добри практики.

Националното онлайн гласуване ще продължи до 29 октомври. Междувременно, всеки, дори и от чужбина, може да даде своя вот на познатата платформа kmetnagodinata.bg, която можете да намерите в сайта www.kmeta.bg.

Галина Стоянова е първата жена кмет на община Казанлък. През октомври миналата година казанлъчани я избраха за свой градоначалник за трети пореден път.

За първи път от интернет портала  на българските общини kmeta.bg Галина Стоянова печели награда през месец юни 2015 г. с отличието „Кмет на месец юни“ в категорията „Община с население над 50 хил.души“ в конкурс, на тема „Добра градска среда“. Същата година през септември печели и награда в категорията „Развита инфраструктура“ в националния конкурс „Кмет на годината“. През септември 2019 г. като Кмет на Община Казанлък е отличена с наградата на kmeta.bg в конкурса “Кмет на годината за мандат 2015-2019” в категорията “Туризъм, култура, фестивали и традиции”. Същият месец Община Казанлък бе отличена и с годишната награда на “Дестинация България” за популяризиране на туризма в България в категорията “Фестивален туризъм”.

Гласуването преминава в осем категории:

·        Кмет на годината;

·        Кмет на гражданите;

·        Градска среда;

·        Спорт и младежки дейности;

·        Инвестиции в образователната инфраструктура;

·        Демографска политика и инвитро програми;

·        Smart city;

·        Социални мерки по време на пандемия

Предвид провежданите политики в третия мандат, дано повече гласове в подкрепа на Кмета на Община Казанлък Галина Стоянова да бъдат заявени в категориите „Демографска политика и инвитро програми“ и „Социални мерки по време на пандемия“!

Системата ще зачита само гласовете, потвърдени чрез имейл. От един IP адрес може да бъде гласувано неограничен брой пъти в рамките на един ден. Гласуването с даден e-mail адрес може да се случи само веднъж за целия период на гласуване в платформата.

Официалната церемония, на която ще бъдат обявени победителите, събрали най-много гласове ще се състои на 30 октомври 2020 г.в София.

Подробно с условията на онлайн допитването може да се запознаете тук: https://kmetnagodinata.bg/bg/regulation.

Пресцентър на община Казанлък