Павел баня

Най малките от детска градина “Детелина” с обновени помещения

С ремонт и обновяване за 20 хил. лв. Кастамону България АД зарадва най малките от детска градина “Детелина” с. Горно сахране. Изпълнителният директор Чаатай Пийадеджи заяви че, това няма да е последното дарение. „Децата са нашата най-важна мисия и затова това е едно от най-щастливите неща, които правим за тях.”, каза той и допълни „Предстои това лято да започнем ремонта и на втория етаж на детското заведение.”
В емоционално интервю, директорката на детската градина Петя Андреева разказа, как за по малко от два месеца остарелите и неприветливи помещения се превърнали в един детски рай. Подменени са водопроводните и електрическите мрежи. Подновени са настилките, облицовките, прозорците и оборудването. Мебелите са чисто нови. Тя е възхитена , как за много кратко време и без нито една техническа или административна пречка, екипа на “Кастамону” и доброволците на кмета успели да свършат работата. Учителките от своя страна я поздравиха за новата придобивкаи и й подариха стилизирана котка – пазителката на дома. Децата поздравиха гостите с няколко изпълнения.


“Кастамону България” АД е една от водещите компании в региона. Фабриката провежда редица социални мероприятия през годините за жителите на Розовата долина. Фабриката е един от основните спонсори на Фестивала на розата в Казанлък, празника на розата и минералната вода в Павел баня, Музея на розата в Казанлък и други.

Още Новини