Павел баня

Рокада в Павел баня. Радевски свали от поста на зам.-кмет Милена Паунова

Кметът на Община Павел баня Станимир Радевски уволни от постa заместник – кмета Милена Паунова. Решението е взето към днешна дата със заповед №7/20.08.2019 на основание чл.39, ал.5 от ЗМСМА и бе потвърдено, съобщава Pavelbanya.eu.

Става ясно, че зад решението на Радевски формално стоят мотивите, че Паунова е замесена в конфликт на интереси и това не позволява тя да изпълнява длъжността си.

Милена Паунова заемаше поста заместник – кмет на Община Павел баня от 2012 година досега. Тя бе издигната от партийната квота на ПП ГЕРБ.

Взетото решение предизвика и нова рокада. В началото на месеца се проведе редовно заседание на местните структури на политическата партия, на което бяха гласувани пет варианта за кандидат за кмет на предстоящите местни избори. Сред тях са именно Паунова и Радевски.

След това стечение на обстоятелствата, ПП ГЕРБ веднага свали доверието си от Радевски като вариант за кандидатурата на партията, заявиха от местното ръководство.

По този начин вариантите остават само четири, като решението кой да бъде едноличния кандидат на партията ще бъде взето от Изпълнителната комисия в началото на септември.

Информация и снимки: Ивайло Илиев, pavelbanya.eu

Още Новини