Първата виртуална „болница“ за лечение на пациенти с COVID-19 е факт!

Над 120 лекари от различни специалности се обединиха в първата виртуална „болница“ за лечение на пациенти със симптоми и положителен тест за COVID-19.

Те ще консултират хората в нужда през водещата платформа за телемедицина у нас Healee.com, а целият списък може да бъде намерен тук – https://www.healee.com/bg/COVID#about.

Целта е пациентите да получат квалифицирана здравна помощ, с няколко клика от домашния компютър или телефона си, без да се налага да бъдат посещавани от специалист у дома си.

За голяма част от заболелите с COVID-19, които имат леки или почти никакви симптоми, онлайн консултация с квалифициран специалист в Healee може да се окаже достатъчна. Тя обаче е изключително важна, за да се назначи правилното лечение, което ще избегне влошаване на състоянието на пациента.

Това ще подпомогне и здравната система и претоварените екипи на Спешна помощ.

Предимството на Healee пред другите начини за комуникация е, че пациентите и лекуващите ги лекари поддържат постоянна връзка помежду си, чрез видео и аудио консултации, чат и възможност за обмен на файлове, снимки, медицинска информация, независимо колко далеч се намират един от друг. Платформата предоставя удобен избор на пациентите да се съветват с топ специалисти от над 30 специалности, без да се налага да пътуват до по-голям град или място с лечебно заведение.

За повече информация и възможност за интервюта с медиците

0888 373 342

PR екип на Healee

loading…