Казанлъшки социалисти не уважиха визитата на Корнелия в Казанлък

„Боже, дано има и някой социалист останал в този Казанлък, Боже…“ – Предполагам така се е тюхкала Корнелия Нинова вчера, сред шума на щракащи фотоапарати, докато бивш депутат от Герб, още по-бивша дясна ръка на Галина Стоянова се опитваше да откъсне ръката й от възторг и радост при посрещането й вчера.

Не вярвам на слухове, но гледайки снимката, в която Нинова едва ли не се хвърля в обятията на чакащия я ухилен и готов на всичко бивш Депутат от ГЕРБ, а днес мераклия за общински съветник от БСП, едва се сдържам да не повярвам на твърдението на една случайно минаваща гражданка, която се кълне, че прочела по устните фразата: „Да си вземем хотел, а? Въобще няма нищо извратено в тази снимка, както твърдят разни Гербери, и в това, че една бивша членка на СДС и един бивш член на ГЕРБ се радват заедно, че вече ръководят БСП. Тя в София, той в Казанлък. Може би, затова и залата на срещата по сведения на наш Агент – бивш член на НДСВ, не успяла да се препълни.

Същият твърди, че не успяла дори да се запълни. Явно наследниците на Благоев и Георги Кирков са решили, че не могат да бъдат част от тази перверзия, бившата членка и бившия член да убеждават наследствени Социалисти, че няма по-добър кандидат за Кмет от Човек, който не е член на Партията и е способен да превърне всеки опит за интервю в бедствие. И след благодарностите към бивши управляващи в Казанлък, започнали и жалбите по бившите времена, когато бивши Управници си припомняли бивши успехи, бивши продажби, бивши постижения с много надежда за Бъдещето.

Съставено от Бивши. Какво са си говорили в Залата бившите членове на Политическото пространство през последните 30 години, а днес Лидери на БСП, едва ли е би било странно за всеки, освен за Благоев, Кирков, Бозвелиев. Сигурно са се обърнали в гроба, горките. Какви са ги мислили на Бузлуджа, какви планове са правили, а днес наследниците им не искат да ходят на срещи с Бивши. Навремето един Министър на Войната, близък приятел на бивш Председател на БСП и бивш член на Демократическата партия – част от бившото СДС бе казал: „Бивш Политик, бивша Лека жена и бивш Полицай няма“ Сигурно за това настоящите членове на клуб „Георги Кирков“ в Казанлък не са отишли на срещата на Бившите, а?

Автор: Илиан ИЛИЕВ