Мокрите сънища на Корнелия Нинова обсебиха и дните й дори

„Сигурен съм, че на 130-ата годишнина от създаването на партията премиерът на България ще се казва Корнелия Нинова. Тази шайка, която води държавата, трябва да бъде свалена. Трябва да я свалим. Предстои ни битката за местните избори. Победа, другари, победа на тези избори. Честит празник социалисти, честит празник комунисти, честит празник леви хора. Да живее България и победа“, изкрещя от трибуната депутатът Георги Гьоков.
А иначе днес, докато всички са се вторачили в разни сметки: – колко социалисти аджеба наистина са се събрали вчера на Историческа поляна / нещо като оня средновековен теологически спор колко дявола могат да се съберат на върха на една игла/ или пък с колко тона боклук Великият социалисти събор по стародавна традиция е осрал иначе Свещения за Българската Памет Връх, БСП продължи да краде, поради липса на друго за момента, История и да Лъже в кресчендо.
Ако събралите се на Бузлуджа вчера имаха „Калашници“, или поне някакво оръжие в ръцете си, като нищо щяха да се изпотрепят от кеф. Екзалтирани, че отново се виждат на любимата си поляна, те не празнуваха рожден ден на партията, а сякаш се събраха да обяват въстание. Едно от техните многобройни въстания, които ги водят към поредния провал.
А и какво правят на Бузлуджа, да ги попита човек. БСП е наследник на БКП, която е създадена през 1919 година. Вярно е, че комунистическата партия възниква от тесните социалисти на Благоев, но каква общо имат червените терористи със западноевропейската социалдемократическа идеология, която изповядват Благоев, Сакъзов и Габровски при създаването на БСДП през 1891 година на Бузлуджа. Какво общо има днешната болшевизирана БСП с идеите на Благоев.
На Бузлуджа БСП краде история. На Бузлуджа БСП подменя самоличност. Те обаче нямат нито чест, нито достойнство да признаят, че са наследници на комунистическа партия , занимавала се с тероризъм и с изтребване на народа си.
И този народ, Нинова без никакъв срам, размахвайки червени карамфили от трибуната, призовова: „ Народе, изправете се и те ще паднат”. Ами нали той се изправи и за пореден път – на 26 май, ви каза: Не ви искаме! Ще ви го каже и тази есен, ще ви го казва винаги, когато му навирате социалдемокрацията на Благоев, с която нямате нищо общо. Ще ви го казва, когато се качвате на Бузлуджа и вдигате въстания срещу народа си.
А изцепката Гьокова от трибуната и приказките на този неадекватен другар показват, че всяка година по това време на Бузлуджа се случва едно и също – група измамници лъжат и поругават народа си, като се броят за наследници на Дядото.Стрелят с халосни патрони и си мислят, че са вдигнали Октомврийската революция. А целта на Великата българска революция е да отървем властта от наследниците на червените терористи. И това е възможно да се случи докато те вдигат въстания на Бузлуджа.