Осемдесет и осем социалиста в ковчега на мътвеца, йо-хо-хо, но без бутилка водка

Поначало, аз си имам приказката с доста Социалисти, ама от Казанлък, кой-знае защо, не са много. И се чудих, абе защо, аджеба, толкова малко ме харесват там червените, при условие, че винаги съм бил готов да им помогна срещу дребни пари. Сигурно, не избирам правилните…
Какво го мъчеше Човека? Идиотията около лагера в Равда и осемдесет и осем декларации, подадени от майки-социалистки, че искат децата им да отидат точно в Радва и точно тази година. Около 20 години, след като БСП-Казанлък се погрижила да го загуби без битка.
Отсега заявявам желание, да присъствам с оператор и да снимам връчването на Отговорите от Общината на всичките 88 майки, които странно защо, живеят всички на един адрес. Според мен, толкова Майки и Деца на едно място си е направо „гето“, затова реших да го поразпитам къде е адреса, даден в Декларациите. Оказа се, че бил „Чудомир 1“, в офиса на БСП в Казанлък.
Останах втрещен. Погледнах сега в Гугъл и гледам, една къща. Дори не е голяма, а хубава къща, ама примерно за 4-5 човека или офис на партия. Не става за 88 Майки, барабар с децата. Вярно, че отсреща строят блок, според гугъл изгледа, но ако този блок не го строят за майките с децата, направо си е измама това. Изборна дори, може да се каже. 88 избирателя, всички регистрирани на един адрес. Това се нарежда сред първите 20 в България, само разликата е, че останалите визират един етнос покрай изборите, а тук – Майки-социалистки.
Горките Майки-социалистки, горките им деца. Набутани в една къща… Случай за социалните, които нехаят, че 88 майки, отглеждат 88 или повече деца в няколко стаи. А, казват, на всяко дете се полагало по 4 квадратни метра.
Бедните деца. Осъдени, да познаят мизерията от малки. Какви социалисти ще стане от тях…
После се чудим, защо ще израснат толкова озлобени…
Абе, всичко е „РОТ-ФРОНТ“.

Автор: Илиян Илиян