Сърдечен поздрав за всеки втори казанлъчанин, който естествено е Арсеналец

Тържеството се състоя в навечерието на празника, с който предприятието отбелязва 141 години от своето създаване и 95 години от установяването си в Казанлък.

„За 15-а година имаме Алея на трудовата слава, която възстановихме и в която намират място отличените 51 работници, специалисти, технолози, конструктори, началници, директори.

Всеки със своя принос и заслуги към завода – обърна се към присъстващите на церемонията по награждаването изпълнителният директор на „Арсенал” АД Николай Ибушев. – Благодаря на всички вас за този всеотдаен труд, благодаря на всеки работник и специалист в завода, на всеки един от ръководния екип на „Арсенал” и „Арсенал 2000”, на синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа”, защото благодарение на всички „Арсенал” се превърна в образец на международната арена с качеството и многообразието на своята продукция. Почти няма такива заводи с толкова голяма продуктова кошница. Ние сме на едно от първите места в света по отношение на всички наши производства.”

Николай Ибушев подчерта още, че преди 12 години най-големият работодател у нас е нямал представителство в местния парламент, а точно там се вземат важните за града и населените места решения. Именно поради тази причина и с желанието проблемите на града да се решават с участието на най-големия данъкоплатец в общината, „Арсенал” има свои представители, които работят в интерес на гражданите.

Всеки един от избраните 51 арсеналски кадри, допринесли със своя труд за постиженията на предприятието, получи специална награда лично от изпълнителния директор Николай Ибушев. На церемонията присъства цялото ръководство на „Арсенал”, директорите на заводи, ръководители, началници, лидерите на двете синдикални организации в завода, колеги на отличените арсеналци.

Галерията със снимки от награждаването можете да видите на линка: http://www.zakazanlak.bg/kazanlak-v-snimki/3102019-nagrazhdavane-na-prvenci-arsenal-ad-252?fbclid=IwAR2yQmOrKQJJxCG8mN0yGxs08b5SdZ5SrXLe8fb-AgvZosYDUIr2qnzJh5w

Юлия Младенова