И се юрнаха юнаци и юначки да оцеляват в Уникалното Казанлъшко състезание

Очаква се на старта да застанат до 75 отбора по двойки, които да мерят сили за първото място. Мероприятието е уникално в световен мащаб, изисквайки от съотборниците да работят в пълен синхрон, за да го завършат – те ще бъдат завързани през цялото време с петметрово въже, което ще изисква от всеки да действа екипно за постигането на успеха. Преминаване през река, лазене в тунели под земята, преминаване на дълбоки окопи, сечене на дърва, носене на тежести са само част от множеството атрактивни препятствия, които трябва да преминат участниците, тествайки силата и волята си.

Кога: 31.08.2019, събота

Къде: Стадион „Севтополис“,  в непосредствена близост до стената за катерене и Младежки дом, гр. Казанлък.

Кратка програма на събитието по часове:

08:00 – 09:00 – Записване на нови отбори и раздаване на стартовите пакети от вече записаните

09:30 – 09:45 – Завързване на двойките с въжета

09:50 – Кратка техническа конференция и приветствия от представители на Община Казанлък

10:00 – Старт на първите отборите (стартират по 10 отбора през 10 минути)

14:00 – Официално награждаване на победителите

Всички, които искат да следят надпреварата, могат да го направят на www.race-tracking.com, където в реално време  ще има информация за временното класиране.

“След успешното първо издание очакваме и тази година положителен отзвук и доволни участници.

Изключително сме благодарни на всички спонсори и партньори, които ни помагат! Надяваме се всички да останат доволни и най-важното – да гарантираме в максимална степен забавлението и безопасността на участниците!”, коментира Красимира Маркович, част от екипа на Сдружение „Ай Рън“ и една от водещите организатори на събитието.