„Време е да се раздвижим”

Казанлък е един от 12-те града в България, в които се организира.  В града ни събитията (https://timetomove.eurodesk.eu/bg/#activities) ще се проведат от СНЦ „МЦР-Взаимопомощ”. Тяхната цел е да представят хилядите възможности за участие в международни проекти, за пътуване из Европа или за придобиване на ценен опит за бъдещо професионално развитие. Всички събития и дейности се реализират от експертите от мрежата Евродеск, които са винаги готови да ви съдействат да намерите онази възможност или проекти, които най-добре отговарят на нуждите ви. В Казанлък Евродеск точката се администрира от „Взаимопомощ”.

Искате да сте доброволец в друга страна за няколко месеца? Искате международен стаж или работа? Ние имаме всички отговори. Елате на събитията, които организираме на 16.10.2019 г. от 17:00 на „Представяне на Тунис”https://www.facebook.com/events/372477153659256/)  в Общинска библиотека „Искра” и нашите 4-ма доброволци от Тунис, Франция, Чехия и България по проект „Взаимопомощ” ще отговорят на всички въпроси, които имате за програми „Еразъм+” и „Европейски корпус за солидарност”. Ако нямате възможност да присъствате, но искате да се включите и участвате по проекти на програмите можете да се свържете с нас на е-майл: ydcma2004@gmail.com или да следите събитията ни на https://www.facebook.com/ydcma.org/

Кампанията се осъществява по повод 15 годишнината на МЦР-Взаимопомощ с подкрепата на Център за развитие на човешките ресурси, Община Казанлък и Общинска библиотека „Искра”.