Социални Диагнози

Боли, когато се наложи да връщаш парите…

Нека предположим за момент, че имам договорка с БСП да отразявам и разпространявам изявите на водещите им Политици в тази кампания. Примерно, те ми плащат някоя стотинка за всяка изява на техни кандидати, която аз публикувам.
Вчера, след участието на кандидат-кмета на БСП за Казанлък в Тв Загора, придружен от една общинска съветничка, изпаднах в тежката ситуация, да връщам пари, защото не мога да причиня нито на себе си, нито на Вас, да не говорим на Кандидата на БСП за Кмет в Казанлък подобна тегоба, бих казал дори подобен ужас, да гледат опитите на Велизара Цонева, най-умелата ТВ журналистка в Областта, да накара Червения кандидат да вербализира политически интересна, логически издържана и най-важното, завършена мисъл.
Не помогна на Велизара и непрекъснатото търсене с поглед по тавана за пищови от страна на Кандидата на БСП за Кмет на Казанлък, което се надявам Щаба му да е оценил и на следващото интервю, да му напишат нещо горе.
И въобще, чудя им се на БСП – Казанлък. Кой им даде тази идея да пуснат на екран неподготвен, изключително притеснен и затрудняващ се да завършва логически мислите си в това притеснение Кандидат за Кмет. Човекът си има други качества. Офицер, успешен , казват от БСП, бизнесмен. Харесвали го, твърдят.
За къв‘ трибуквен мъжки атрибут Ви трябваше, да го поставяте в ситуация, в която имаше късмет Човекът, че не получи я Инфаркт, я Инсулт. Защо на живо, бе, БСП – Казанлък.
След като го отведохте до Равда, да се чуди как да убеждава, че от един Змиярник, шътнат изгодно още преди Мойсей, простете lapsus falangi, Борисов ще направи Райска градина, днес го подложихте на унизително участие в директно предаване. И с член на Партията до него, която уж била опитна, а единственото, което ще се запомни от нея в Предаването е диалектния говор.
А Велизара се бореше да изкара поне едно логическо завършено изречение от Кандидата за Кмет на Казанлък от БСП в продължение на близо 30 мин. Трябва да й платят вредни за вчерашното Предаване.
Сега стоя, изплаквам разочарованието си с думи и бавно отброявам стотинките, които ще върна на БСП, защото няма да пусна това Предаване. Заради Стоян Петров.
Че, кой-знае, може след като е преспал и разбрал как го набутаха Съветниците му, току виж пристигнал в офиса на БСП и изпозастрелял всички от Щаба. И с право.
Знаеш ли какво ще стане, ако Адвокатът му пусне Предаването на Съдебния състав? Може и да го оправдаят. Или поне ще се отърве с условна присъда. Като нищо може да мине за законна самоотбрана.
Бедни ми, Стояне, бедни ми Петров… Защо и двамата допуснахме да ни прецакат така, а?
Теб с Предаване, а мен с необходимостта да върна сумата на БСП, която получих, за да им помагам в Изборите.
Два лева… И още два лева… И петдесет стотинки…

Още Новини