Букет от медали за танцьорите от КСТ „Роза” от национални турнири

Клубът по спортни танци „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски” участва с шест танцови двойки и се завърна с букет от медали.

Двойката Стоян Петров и Елис Табакова, които се състезаваха при младежите над 19г. – стандартни танци, се окичиха със злато и през двата дни, на купа „Сливен” и на купа „ТУИДА”. Пламен Божев и Йоана Велева станаха първи в турнира за купа „Сливен”, при младежите над 19г. – латина.

В Клас А –стандарт, Никсън Цветанов и Александра Дечева станаха първи и се окичиха със златото. Те се класираха на 2 място в турнирите за купа „Сливен” и купа „ТУИДА”. В Клас А – латина, двойката Николай Ламбов и Габриела Инджова, станаха сребърни медалисти. Те са втори и в турнира за купа „ТУИДА”. В Клас 15С, Никола Христов и Катрин Петрова също станаха втори и събраха достатъчно точки за да преминат в по-горен клас – В. Дебютното участие на двойката Стелиан Владев и Нона Ангелова в Клас 15 D, е увенчано с първо място. Те станаха втори в турнира за купа „ТУИДА”.

При най-малките в турнира „Изгряващи звезди” двойката Александър Неделчев и Александра Кръстева завоюва четири златни и три сребърни медала за латина и стандарт. Отличното представяне на всички танцови двойки донесе на клуб „Роза” първо място в отборното класиране.