И феновете на “Розите” изригнаха: Оставете футбола на Нас, а управлението на Вас

Но уви, атаката не се получи… И тогава, фенове, футболисти и управа останаха без нерви и изригнаха в знак на протест срещу всички онези, знайни и незнайни техни защитници, който надали са си плащали и левчето за вход на стадиона, започнаха да им дават акъли – по стар социалистически обичай…

По този конкретен повод, разграничавайки се от предизборната истерия, ръководството, треньорския щаб и футболистите изказаха своята искрена благодарност за оказаната подкрепа от страна на Стоянова. Те заявиха, че тя винаги е откликвала на най-болните и спешни въпроси на клуба.

“Не само, че заявяваме подкрепа, тя е категорична. Знаете ли защо? Защото смятам, че не е нужно един човек да е гений, да е най-умния или най-добрия-нужно е да е най-постоянния. Когато си постоянен идват всички успехи. В продължение на всичките години, единственно и само на усилията на Галина Стоянова” – заяви Президента на клуба – Георги Мермеклиев.

“Целия отбор на “Розова долина” застава зад кандидатурата на г-жа Стоянова, защото ние през всичките тези години срещнахме една сериозна подкрепа в нейно лице и в лицето на Общината. Има една сигурност, момчетата се чувстват добре. Абсолютно всичко, което ни е обещано е спазено и мосля, че резултатите показват, че отбора върви в една възходяща линия” – каза треньорът на “Розите” – Атанас Апостолов.

“Един действащ спортист оценя и вижда помоща на кмета Галина Стоянова и това което прави за отбора” – категоричен бе Милен Христов. “Целия отбор заставаме зад г-жа Стоянова, толкова време играем футбол, през града минаха много хора, единственно Галина Стоянова винаги е помагала на отбора и в момента той е стабилен, благодарение на нея”- каза Ахмед Фаиков.