Завърши един успешен сезон за КСТ „Роза”, при ОДК „Св. Ив. Рилски” – Казанлък

КСТ „Роза”, при ОДК „Св. Ив. Рилски” участва със седем танцови двойки. При състезателите над 19г. стандарт, Стоян Петров и Елис Табакова станаха четвърти, в оспорвана конкуренция с двойки от страната и смесени двойки, с партньори от Италия, Румъния и др. При изключителна конкуренция отново при младежите над 19г. но при латино американските танци двойката Валентин Иванов от „Загора Данс” и Йоана Шишкова от КСТ „Роза”, завоюва седмо място, а Пламен Божев и Йоана Велева играха на полуфинал и се класираха седми при състезателите до 21г. – латина.

При младежите – стандартни танци, отлично се представиха Никсън Цветков и Александра Дечева, те станаха осми в тази категория и десети при състезателите до 21г. – стандарт. При младежи – латина, Николай Ламбов и Габриела Инджова, заеха десето място, те са десети и при състезателите до 21г. – латина.

В категория Юноши старша възраст, Кирил Димов и Любов Нешева, станаха седми на стандарт и шести на финал, на многобоя, а Никола Христов и Катрин Петрова – осми на стандарт и седми в многобоя.

Състезателите от КСТ „Роза”, не смятат да се отдадат на почивка и през лятото. Те ще тренират усилено в залата, а през месец август им предстои тренировъчен лагер, където ще затвърдят наученото.

Ръководителите на клуба Ваня и Петър Радеви сърдечно благодарят на всички родители, които подкрепяха децата си по време на състезателния сезон и бяха неотлъчно до тях в радостта от успехите, но и в моментите на трудност.