Утре е Церемонията по връчване на Годишните награди „Бъдеще за децата“ 2022

Годишните награди „Бъдеще за децата” зо 2022 г. на едноименното сдружение ще бъдат връчени на церемония на 16 юни (четвъртък) от 18:00 часа в залата на Общински театър “Любомир Кабакчиев“ в Казанлък.

През 2015 година Сдружение “Бъдеще за децата” гр. Казанлък създаде годишна  награда „Бъдеще за децата“  в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”

Чрез създаването на тази  награда Сдружение “Бъдеще за децата” засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.
Право на номинация имаха всички организации работещи с деца – училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др., общественици, граждани. Сдружение „Бъдеще за децата” получи общо 23 номинации.

Както всяка година, и сега Сдружение “Бъдеще за децата” ще даде и три отличия за кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие, …)

Избор на наградените се извърши от Комисия в състав от пет души – членове на Управителния съвет и Общото събрание на организацията и Председателя на сдружението.

Церемонията „ГОДИШНИ НАГРАДИ БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА“ 2022 ще се проведе на 16.06.2022 година, от 18:00 часа, в град Казанлък, зала „Театър Любомир Кабакчиев“ /бившото кино Лекс/

Свързана публикация

„Бъдеще за децата“ отваря номинациите за Годишни награди 2022

loading…