БСП общински съветник в Казанлък дължи десетки хиляди левове на общината

Според предоставената справка Караджов е станал собственик на шест общински имота в периода 2012 г. – 2015 г. На база на тази информация съвсем логични бяха и въпросите, които Галин Иванов (ГЕРБ) отправи по отношение политиката на БСП и действията на Пламен Караджов, а именно:

–          Защо до сега БСП колегите на Караджов не са се противопоставили на общинските покупки на своя съпартиец?

–          Ако БСП са толкова против продажбата на общински имоти, както твърдят,  защо тогава техен представител се е възползвал от търговете? Означават ли действията на Караджов по придобиване на имотите , че той оценява като правилна политиката на Общината, а говоренето му по темата е популизъм, за да не си навлече гнева на своите колеги?

          БСП говорите за комисионни. Споделял ли е Пламен Караджов това виждане, когато си е купувал общинските имоти? БСП – общински съветник да каже колко плати и на кого за закупените от него имоти?

–          Не на последно място от справката на Общината става ясно, че Караджов дължи пари на Община Казанлък – десетки хиляди левове. Питам тогава: С какви пари общинският съветник от БСП Пламен Караджов си пазарува общински имоти – със същите, които дължи на общината ли?

–          И вие дами и господа общински съветници от БСП, след като се представяте за морални стожери, разграничавате ли се от вашия съпартиец г-н Пламен Караджов или това е част от пропагандата на вашата партия?