Когато една жена ми рече, дали да й вярвам?

Дискусионен клуб за лява политика

„ГЕОРГИ КИРКОВ” – Казанлък

=======================================================================

 

ПРАВО НА ОТГОВОР

Относно: изявление пред медии на председателя на БСП Казанлък г-жа Румяна Друмева

Дискусионният клуб за леви идеи „Георги Кирков“ към БСП Казанлък и Движението на ветераните към БСП в града, категорично се  разграничаваме от твърденията на Председателя на ОбС на БСП Казанлък Румяна Друмева, че „БСП в казанлъшко преодоля вътрешнопартийната криза и вече е в отлична кондиция“. Отговорът на г-жа Друмева е на репортерски въпрос на провелата се среща с журналисти на 28 септември 2019 г.

Истината е, че Казанлъшката партийна организация е все още разделена и е в организационна криза след вътрешнопартийния преврат извършен през месец май 2018г.!

Лъжата, двуличието и манипулациите възмущават членовете на 28 Основни партийни организации, които членуват в Дискусионния клуб. Очевидно е, че г-жа Друмева не счита за социалисти и част от Казанлъшката партийна организация, тези близо 550 члена.Членовете на дискусионния клуб и на структурата на ветераните считаме, че е недопустимо лидер на 128-годишна организация да манипулира обществеността и да си затваря очите пред видимите  проблеми в организацията, които очевидно Друмева е в невъзможност и некомпетентност да реши.

Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков”

Клуб на ветераните към БСП Казанлък

гр. Казанлък

02.10.2019 г.

Станимир ЙОРДАНОВ