Логопед с добро сърце

Записването за безплатните консултации започна. Казанлъшкият логопед Светлана Берова, управител на Терапевтичен център „Светулка”, е част отнационалната кампания ”Логопед с добро сърце”.
От 4 до 8 март тя ще очаква в кабинетите на Центъра деца за безплатни консултации (на ул. „Климент Охридски” , до Общината).
„Инициативата, е полезна за всички деца, които имат необходимост от професионална помощ за езиково-говорното си развитие, както и за промяна в комуникативните умения и за добър изказ.Родителите получават задължително логопедичен статус за състоянието на своето дете. Консултация и терапия – днес, ще спестят утре време и средства.”, подчерта Светлана Берова.
Диагностиката се извършва чрез стандартизирана методика в база, богата на терапевтични материали и невероятна атмосфера. Кампанията, организирана за втори път в България, е по поводЕвропейския ден на логопедичната терапия и професионален празник на логопедите – 6 март.
Желаещите да се възползват от безплатните консултации с логопед трябва да се запишат предварително на тел.: 0888 03 03 42