Теодора Иванова е новият председател на НЧ„Искра-1860“

Единодушно Общото събрание на Народно читалище „Искра-1860“ избра за председател Теодора Иванова. Тя коментира, че имат подготвени много бъдещи проекти, които предстои да бъдат осъществени и изказа задоволство от добре свършената работа по време на Празниците на розата.

Иванова бе досегашен зам.-председател на най-голямото читалище у нас.

Родена е  през 1981 година в гр.Казанлък. Притежава бакалавърска степен от  Икономически университет – Варна , специалност „Туризъм” и  магистърска от СА „Д.А.Ценов” в специалността „ Счетоводство и одит на нефинансови предприятия.” Преминала през редица професионални квалификации и обучения в сферата на управлението, спорта и културата. Започва работа в НЧ „Искра” през 2004г като „координатор туризъм”, а през 2007 е избрана за негов заместник председател.  Два мандата член на Комисията по култура, туризъм и вероизповедания в Общински съвет-Казанлък.

На тази позиция Теодора Иванова сменя досегашния председател Васил Самарски, който си отиде от този свят миналия месец след тежко боледуване. Самарски бе начело на НЧ „Искра“ 26 години.

loading…